BONE STRENGTH & JOINT PROTECTION COMPLEX

7 500 Ft

Csonterősítő és ízületvédő komplex, kiegészítő állateledel kutyák és macskák részére. Az ízületek, a csípő és a csigolyák megfelelő fejlődését, egészséges működését támogató porc és csonterősítő. 100%-ban természetes.

EMÉSZTŐ ENZIM & PROBIOTIKUM KOMPLEX

7 500 Ft

Magas koncentrációban tartalmazza azokat a megfelelő emésztéshez elengedhetetlen emésztő enzimeket, melyek segítségével – még a tápok, amúgy nehezen emészthető alkotórészei is – le tudnak elemeikre bomlani és aztán tökéletesen felszívódva nem esnek a bélben élő káros baktériumok és erjesztőgombák kolóniáinak martalékául.

Nagy számban tartalmazza azokat a hasznos probiotikum törzsek csíráit, melyek a gyomoremésztésnek tökéletesen ellenállnak és megfelelő helyükön a vékony és vastagbélben szaporodásnak indulva, kedvező környezetet teremtenek az emésztéshez. Továbbá hasznos emésztőenzimeket és vitaminokat termelnek.

Prebiotikumokat is jelentős mennyiségben tartalmaz, ami a hasznos probiotikus baktériumoknak tápanyagául szolgálnak.

KRILL OMEGA D3+K2 FULL TRANS GÉL

7 500 Ft

Új, hatékony kombináció, amelynek alapanyaga a legnagyobb tisztaságú déli tengerekből származó apró rákokból kerül kinyerésre, így kapjuk az állati szervezet számára nélkülözhetetlen Omega-3 zsírsavakban gazdag, azt a legjobban felszívódó foszfolipid formában tartalmazó Krill olajat. E mellett tartalmazza a világ legerősebb antioxidáns tulajdonságú hatóanyagát az Astaxanthint is.

A magas Omega-3 zsírsav tartalma biztosítja a kutyák és macskák testi sejtjei számára nagyon lényeges telítetlen zsírsavakat, amelyek a bél hámján keresztül képesek változatlan formában felszívódni és a vér és nyirokkeringéssel a szervezet összes sejtjéhez eljutni.

MULTIVIT MEGA C KOMPLEX

7 500 Ft

Napjainkban az eledelekből származó természetes vitaminok, antioxidánsok mennyisége igen kevés, így az állatok szervezete hiányt szenved a megfelelő sejtműködéshez szükséges vitaminokban. Ezt a hiányt pótolja Supreme Immunity Multivit Mega C komplex eledel kiegészítője.

A kutya és macska multivitaminok között óriási különbségek vannak, az okból eredően, hogy milyen forrásból származnak a hatóanyagaik. Ez a vitamin készítmény kizárólag természetes forrásból származó vitaminok az A, a D, K, E, és a B vitamin csoport és a C vitaminok tiszta forrása. Ezek átalakulás nélkül képesek felszívódni és a sejtek közvetlenül, nagy hatásfokkal tudják felhasználni működésük során.

A termékben lévő természetes növényi kivonatok e mellett nyomelemeknek és antioxidánsoknak, a Szelén és az E és C vitaminnak is gazdag tárházát biztosítják.

 

 

Csomagok

Akció!

Kölykök fejlődését

segítő csomag
Original price was: 36 500 Ft.Current price is: 33 750 Ft.

A csomag tartalma:

  • Cartilage & Spine Builder
  • Krill Omega-3, D3+K2 Full Trans Gél
  • Multivit Mega C
  • Liver Support TMG
  • Digestive Enzymes & Probiotics
Akció!

Kutya és macska immunerősítő

és betegség megelőző csomag
Original price was: 30 000 Ft.Current price is: 27 500 Ft.

A csomag tartalma: 1 db Multivit Mega C komplex, 1 db Bone strength & Joint protection complex, 1 db Emésztő enzim & Probiotikum Komplex, 1 db Krill Omega D3+K2 full trans gél

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

Akció!

Mellékvese túlműködés

Original price was: 44 000 Ft.Current price is: 39 900 Ft.

A csomag tartalma: 1 db Renal support, 1 db Oral health, 1 db Stomach & Bowel, 1 db Emésztő enzim & Probiotikum Komplex, 1 db Cell Protection, 1 db Liver Support TMG

100%-ban természetes forrásokból származó, prémium minőségű készítményekkel

Ingyenes kiszállítás!

Akció!

Vitamin Csomag

Original price was: 30 400 Ft.Current price is: 27 600 Ft.

A csomag tartalma:

  • Multivit Mega C
  • Bone Strength & Joint protection
  • Krill Omega D3K2
  • Liver Support TMG