Akció!

Fogkövek kialakulásának megelőzésére szolgáló csomag

Original price was: 27 500 Ft.Current price is: 25 500 Ft.

A csomag tartalma: Pet Dental Formula, Digestive enzymes & Probiotics complex, Krill Omega D3+K2 gel, Multivit Mega C complex

Kategória: Cikkszám: N/A Tags:

Leírás

Napjaink gyakori problémája a kutyák és macskák fogkő képződése. Ez a csomag a fogkövek kialakulásának megelőzésére megelőzésére szolgál.

Okai:

– A fogak megfelelő tépő, roppantó funkciójának a hiányos igénybevétele, mely által a fogsor természetes mechanikai igénybevétel hiányt szenved és a fogakon és íny alatt felrakódások alakulnak ki.

– A kialakuló felrakódásokban kedvezőtlen összetételű baktérium és gomba tömeg telepszik meg, amely helyi íny és szájgyulladások és száj bűz kialakulásához vezethet.

A kóros száj flóra ellen a hasznos bélflóra megfelelő beállításával ( Probiotikumok ), a vérben keringő és a nyálba is kijutó csontképző ásványi anyagok szintjének csökkentésével ( D3+K2 vitamin) és a kedvező összetételű, lebontó enzimet tartalmazó nyál összetétel kialakításának segítésével védekezhetünk. A száj és íny nyálkahártya regenerációjának támogatása is fontos ( A, C, E vitaminok és Omega 3 zsírsavak).

Dr. Molnár Gábor Miklós
állatorvos

 

Kutya, macska betegségek

Egyéb termékek

További információk

Kapszula méret

Mini, Normál

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fogkövek kialakulásának megelőzésére szolgáló csomag” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólás / Kérdés