Akció!

Kutya – macska hasmenés

hányás kiegészítő kezelésére csomag

Original price was: 36 500 Ft.Current price is: 33 750 Ft.

A csomag tartalma:

  • Liver Detox
  • Emésztőenzimes probiotikum
  • Liver Support TMG
  • Stomach & Bowel
  • Somach Digestive Helper
Kategória: Cikkszám: N/A Tag:

Leírás

A kutyák és macskák leggyakoribb betegség csoportja az emésztőszervi megbetegedések. Ezek az emésztőrendszer különböző szakaszainak ( nyelőcső, gyomor, vékonybél, vastagbél, végbél, hasnyálmirigy, máj ) kórképeit foglalja magában. A táplálással összefüggő összes eltérés, megbetegedés ebbe a csoportba tartozik. Szájgyulladás és fekély, gyomorfekély, hasmenés és hányás, székrekedés, fekélyes vastagbél gyulladás, bűzmirigy gyulladás, emésztőszervi tumorok stb. Ezeknek a problémáknak a gazdi által történő megértése és ezáltal az etetésben történő szükséges változások bevezetése és a megfelelő kiegészítő kezelések végzése átsegíti a kutyát és a macskát a fellépett kóros elváltozásokon. Ezek tünetei lehetnek a hasmenés és hányás.

A csomag szerei az alábbi hatásokat eredményezhetik:

· A megfelelő arányban összeállított, a tápanyagok lebontását segítő természetes növényi emésztő enzimek lehetővé teszik, hogy ne maradjon részben emésztetlen élelem a belekben, amely maradék így nem eshet a kóros baktériumok lebontásának a martalékává. Ezáltal mérgező anyagcsere termékek sem jönnek létre, így a méregtelenítő szervek nem lesznek túlzott terhelésnek kitéve.

· A gyomorsav emésztésnek ellenálló probiotikus baktériumok megtelepedve a belekben, kedvező feltételeket teremtenek a hasznos Lactobacillus és Enterococcus bélbaktériumok elszaporodására, egyúttal a kóros gombák (Candida ) elszaporodását gátolják.

· A probiotikumok hasznos immunfaktorokat termelnek, mely az immunrendszer T sejtes részét, a sejtes immunitást – mely tartósítószerek és antibiotikumok által károsított része – képes aktív működésre késztetni. Ezáltal erős immunrendszert aktiváló, szabályozó hatást váltanak ki, mely által az allergiák, autoimmun betegségek, bakteriális és vírusos gyulladások jelentősen enyhíthetők.

· Természetes forrásból származó gyógygombáik és vitaminjaik antioxidáns és méregtelenítő hatásaik mellett szintén jelentős immunerősítők.

Dr. Molnár Gábor Miklós
állatorvos

 

Kutya, macska termékek

Energy-Vet

További információk

Kapszula méret

Mini, Normál

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kutya – macska hasmenés” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólás / Kérdés

Érdekelhetnek még…