LIVER SUPPORT (Májműködés támogató)

6 500 Ft

Leírás

Leírás:
KIEGÉSZÍTŐ ÁLLATELEDEL KUTYÁK ÉS MACSKÁK RÉSZÉRE.
100%-BAN TERMÉSZETES. ÁLLATORVOSI TAPASZTALATOK ALAPJÁN ÖSSZEÁLLÍTOTT NAGY HATÉKONYSÁGÚ, JÓL FELSZÍVÓDÓ ÉS HASZNOSULÓ HATÓANYAGOT TARTALMAZ.
SEGÍTHET FENNTARTANI A NORMÁLIS MÁJMŰKÖDÉST ÉS FUNKCIÓKAT. TÁMOGATHATJA AZ EGÉSZSÉGES MITOKONDRIÁLIS FUNKCIÓKAT. ELŐSEGÍTHETI A NORMÁLIS HOMOCISZTEIN SZINT FENNTARTÁSÁT. SEGÍTHET GÁTOLNI A GYULLADÁSKELTŐ FAKTOROK TERMELŐDÉSÉT. EMELHETI A TEST ÁLTALÁNOIS EGÉSZSÉGI ÁLLAPOTÁT.

Alkalmazási lehetőségek:
A termék alkalmazása nem helyettesítheti az állatorvosi diagnózist. Alkalmazható az egészséges állapot fenntartására, továbbá az alábbi betegségek állatorvos által javasolt kezelésének támogatására a következő esetekben: májgyulladás, májfunkciós paraméterek emelkedése ( ASL, ALT, gamma GT, ALP), mérgezések, gyulladásos állapotok, gyengeséggel járó betegségek, vérszegénység, szívelégtelenség, érszűkület stb.

Összetevők: Trimetil glicin /TMG/ ( mint vízmentes betain ) céklából 100%

Beltartalom 0,5 grammban ( 0,545 ml-ben), minőségi paraméterek:
Trimetil glicin /TMG/ ( mint vízmentes betain ) céklából 500 mg

Más összetevő: mentes

Nem tartalmaz adalékanyagot, színezéket, töltelékanyagot, tartósítószert.  GMO mentes!

Adagolás: Általános adag megelőzésre kutyáknak és macskáknak: 5 ttkg-ig 2×0,1 ml/ nap , 10 ttkg -ig 2×0,2 ml/ nap, 10-20 ttkg 2×0,3 ml/ nap, 20-40 ttkg 2×0,5 ml/ nap, 40 ttkg felett 2×0,7 ml/ nap. A napi adagot 2 részletben javasolt beadni.  Nagyfokú hiányállapotok esetén az adag duplájára növelhető. Az adagot az etetéssel egy időben javasolt adni.
Ellenjavallat: Nem ismert, de a készítmény bármely összetevőjére való túlérzékenység esetén használatát fel kell függeszteni. Nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet!
Eltarthatóság: Gyártástól számított 2 évig. Gyártási szám és idő a flakon alján.

Mellékhatás: Nem ismert
Tárolás: Gyermekek elől elzárva tartandó! Száraz, hűvös helyen, fénytől védve, 20 °C alatt tárolandó. A termék kizárólag természetes eredetű anyagokat tartalmaz, ezért a levegő páratartalmától óvni szükséges. A tárolóedényt minden használat után gondosan le kell zárni a nedvszívás elkerülése végett.

Származási hely: Európai Unió
Forgalmazza és címkézi: Natural-Vet Kft. 4030 Debrecen, Kerekes Ferenc u. 33. Tel. +36703354240
reg. szám.: α HU 08-4-00010
50 gramm dobozonként (nedvszívó gél tasakkal ellátott, garancia záros, műanyag dobozban)

Adagolási útmutató

Supreme Immunity hivatalos oldala

Májműködés támogató

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„LIVER SUPPORT (Májműködés támogató)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólás / Kérdés