LIVER SUPPORT

Májműködés támogató

6 500 Ft

Leírás

Leírás:
KIEGÉSZÍTŐ ÁLLATELEDEL KUTYÁK ÉS MACSKÁK RÉSZÉRE.
100%-BAN TERMÉSZETES. ÁLLATORVOSI TAPASZTALATOK ALAPJÁN ÖSSZEÁLLÍTOTT NAGY HATÉKONYSÁGÚ, JÓL FELSZÍVÓDÓ ÉS HASZNOSULÓ HATÓANYAGOT TARTALMAZ.
SEGÍTHET FENNTARTANI A NORMÁLIS MÁJMŰKÖDÉST ÉS FUNKCIÓKAT. TÁMOGATHATJA AZ EGÉSZSÉGES MITOKONDRIÁLIS FUNKCIÓKAT. ELŐSEGÍTHETI A NORMÁLIS HOMOCISZTEIN SZINT FENNTARTÁSÁT. SEGÍTHET GÁTOLNI A GYULLADÁSKELTŐ FAKTOROK TERMELŐDÉSÉT. EMELHETI A TEST ÁLTALÁNOIS EGÉSZSÉGI ÁLLAPOTÁT.

Alkalmazási lehetőségek:
A termék alkalmazása nem helyettesítheti az állatorvosi diagnózist. Alkalmazható az egészséges állapot fenntartására, továbbá az alábbi betegségek állatorvos által javasolt kezelésének támogatására a következő esetekben: májgyulladás, májfunkciós paraméterek emelkedése ( ASL, ALT, gamma GT, ALP), mérgezések, gyulladásos állapotok, gyengeséggel járó betegségek, vérszegénység, szívelégtelenség, érszűkület stb.

Összetevők: Trimetil glicin /TMG/ ( mint vízmentes betain ) céklából 100%

Beltartalom 0,5 grammban ( 0,545 ml-ben), minőségi paraméterek:
Trimetil glicin /TMG/ ( mint vízmentes betain ) céklából 500 mg

Más összetevő: mentes

Nem tartalmaz adalékanyagot, színezéket, töltelékanyagot, tartósítószert.  GMO mentes!

Adagolás: Általános adag megelőzésre kutyáknak és macskáknak: 5 ttkg-ig 2×0,1 ml/ nap , 10 ttkg -ig 2×0,2 ml/ nap, 10-20 ttkg 2×0,3 ml/ nap, 20-40 ttkg 2×0,5 ml/ nap, 40 ttkg felett 2×0,7 ml/ nap. A napi adagot 2 részletben javasolt beadni.  Nagyfokú hiányállapotok esetén az adag duplájára növelhető. Az adagot az etetéssel egy időben javasolt adni.
Ellenjavallat: Nem ismert, de a készítmény bármely összetevőjére való túlérzékenység esetén használatát fel kell függeszteni. Nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet!
Eltarthatóság: Gyártástól számított 2 évig. Gyártási szám és idő a flakon alján.

Mellékhatás: Nem ismert
Tárolás: Gyermekek elől elzárva tartandó! Száraz, hűvös helyen, fénytől védve, 20 °C alatt tárolandó. A termék kizárólag természetes eredetű anyagokat tartalmaz, ezért a levegő páratartalmától óvni szükséges. A tárolóedényt minden használat után gondosan le kell zárni a nedvszívás elkerülése végett.

Származási hely: Európai Unió
Forgalmazza és címkézi: Natural-Vet Kft. 4030 Debrecen, Kerekes Ferenc u. 33. Tel. +36703354240
reg. szám.: α HU 08-4-00010
50 gramm dobozonként (nedvszívó gél tasakkal ellátott, garancia záros, műanyag dobozban)

Adagolási útmutató

Supreme Immunity hivatalos oldala

Májműködés támogató

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„LIVER SUPPORT” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólás / Kérdés