Széleskörű védelem kedvenceink egészségének megőrzésére.

Egészségjavító és immunrendszer erősítő táplálékkiegészítők kisállatoknak.

100% TERMÉSZETES

kutya macska

A Supreme Immunity táplálékkiegészítők, tiszta forrásból származó, kiváló minőségű összetevőket tartalmaznak.

Komplex hatást fejtenek ki az egész szervezetre:

 • az emésztőenzimek segítik az emésztést, a táplálék lebomlását és hasznosulását, kiegyensúlyozzák a savtermelést
 • atlanti óceáni hínár kivonat meggátolja a fogkőképződést
 • a pre- és probiotikumok regenerálják a bélflórát
 • az antioxidánsok méregtelenítik a szervezetet, megkötik és hatástalanítják a szabadgyököket
 • a kizárólag természetes vitaminok és nyomelemek feltöltik, regenerálják az egész szervezetet
 • a növényi kivonatokból származó C vitamin, többszörösen fedezi az állatok napi C vitamin szükségletét
 • az antarktiszi krill olaj, a legoptimálisabb formában tartalmazza a szervezet számára nélkülözhetetlen omega-3 telítetlen zsírsavakat
 • melyek létfontosságúak  a sejtek egészséges felépítéséhez és működéséhez
 • a K2 és D3 vitaminok természetes forrásból származnak,  biztosítják az erős és kiegyensúlyozott immunrendszer működést
 • a csontok ( csípő és csigolyák, csöves csontok) és porcok megfelelő felépítéséhez, az ízületek hatékony működéséhez, rugalmasságuk, mozgékonyságuk biztosításához
 • kollagén, glükozamin, kondroitin, hialuronsav, életfontosságú telítetlen omega 3 zsírsavak, MSM, gyógynövény kivonatok, magnezium és mangán, mindez jól felszívódó formában
 • kizárólagosan természetes formájú összetevők alkalmazásával, melyek hatásaikat a csont és porcépítő sejtek munkájának támogatásával érik el

Supreme Immunity termékek

EMÉSZTŐ ENZIM & PROBIOTIKUM KOMPLEX

6 500 Ft

Magas koncentrációban tartalmazza azokat a megfelelő emésztéshez elengedhetetlen emésztő enzimeket, melyek segítségével – még a tápok, amúgy nehezen emészthető alkotórészei is – le tudnak elemeikre bomlani és aztán tökéletesen felszívódva nem esnek a bélben élő káros baktériumok és erjesztőgombák kolóniáinak martalékául.

Nagy számban tartalmazza azokat a hasznos probiotikum törzsek csíráit, melyek a gyomoremésztésnek tökéletesen ellenállnak és megfelelő helyükön a vékony és vastagbélben szaporodásnak indulva, kedvező környezetet teremtenek az emésztéshez. Továbbá hasznos emésztőenzimeket és vitaminokat termelnek.

Prebiotikumokat is jelentős mennyiségben tartalmaz, ami a hasznos probiotikus baktériumoknak tápanyagául szolgálnak.

MULTIVIT MEGA C KOMPLEX

6 500 Ft

Napjainkban az eledelekből származó természetes vitaminok, antioxidánsok mennyisége igen kevés, így az állatok szervezete hiányt szenved a megfelelő sejtműködéshez szükséges vitaminokban. Ezt a hiányt pótolja Supreme Immunity Multivit Mega C komplex eledel kiegészítője.

A kutya és macska multivitaminok között óriási különbségek vannak, az okból eredően, hogy milyen forrásból származnak a hatóanyagaik. Ez a vitamin készítmény kizárólag természetes forrásból származó vitaminok az A, a D, K, E, és a B vitamin csoport és a C vitaminok tiszta forrása. Ezek átalakulás nélkül képesek felszívódni és a sejtek közvetlenül, nagy hatásfokkal tudják felhasználni működésük során.

A termékben lévő természetes növényi kivonatok e mellett nyomelemeknek és antioxidánsoknak, a Szelén és az E és C vitaminnak is gazdag tárházát biztosítják.

KRILL OMEGA D3+K2 FULL TRANS GÉL

6 500 Ft

Új, hatékony kombináció, amelynek alapanyaga a legnagyobb tisztaságú déli tengerekből származó apró rákokból kerül kinyerésre, így kapjuk az állati szervezet számára nélkülözhetetlen Omega-3 zsírsavakban gazdag, azt a legjobban felszívódó foszfolipid formában tartalmazó Krill olajat. E mellett tartalmazza a világ legerősebb antioxidáns tulajdonságú hatóanyagát az Astaxanthint is.

A magas Omega-3 zsírsav tartalma biztosítja a kutyák és macskák testi sejtjei számára nagyon lényeges telítetlen zsírsavakat, amelyek a bél hámján keresztül képesek változatlan formában felszívódni és a vér és nyirokkeringéssel a szervezet összes sejtjéhez eljutni.

BONE STRENGTH & JOINT PROTECTION COMPLEX

6 500 Ft

Csonterősítő és ízületvédő komplex, kiegészítő állateledel kutyák és macskák részére. Az ízületek, a csípő és a csigolyák megfelelő fejlődését, egészséges működését támogató porc és csonterősítő. 100%-ban természetes.

Miért válaszd kedvencednek a Supreme Immunityt?

KIVÁLÓ MINŐSÉG

Állatorvosi tapasztalatok alapján, a legújabb technológiával előállítva. Tudományosan megalapozott táplálás.

BIZTONSÁGOS

Kedvező élettani hatás, mellékhatások nélkül.

100% TERMÉSZETES

Nem tartalmaz mesterséges anyagokat, tartósítószert, színezéket, csomósodásgátlót, GMO mentes.

Az immunrendszer az egészség őrzője

Nemcsak az emberekre, állatainkra is igaz, hogy az immunrendszer 80%-át a bél nyálkahártyában található nyirokutak sejtjei és a bélflóra hasznos baktériumai alkotják.

Ezért a bélrendszer állapota, nagymértékben meghatározza, hogy kedvencünk szervezete mennyire ellenálló  a kórokozókkal szemben.

Fontos tudni, hogy a bélrendszer rendellenes működése, súlyos tüneteket, akár betegségeket  is okozhat: hányás, hasmenés, székrekedés, sav és lúg egyensúly eltolódás, bélparaziták elszaporodása, bőr viszketés, szőrhullás, kiütések, külső hallójárat ( fül) gyulladás, bűzmirigy gyulladás, allergiák, epilepszia szerű tünetek, ízületi és gerinc problémák, szív és keringési zavarok …. 

Gyakori következmény az ellenálló képesség csökkenése a külső paraziták okozta fertőzésekkel  szemben ( szúnyog-szívférgesség, bolha- allergia, kullancs- Babesiozis ).

Napjainkban igen nagy számban kerülnek kedvencünk bélrendszerébe az ott élő bélflóra számára káros anyagok. Ilyenek a táplálék tartósítására és megjelenésének javítására szolgáló anyagok, antibiotikumok, környezeti ártalmak, nehézfémek. A lerombolt bélflóra táplálására és helyreállítására az Emésztőenzimes probiotikum komplex alkalmas, amely a felvett táplálék alkotórészeinek a teljes megemésztéséhez is szükséges. A prebiotikus növényi rostok megkötik a bélben képződött anyagcsere termékeket és hasznos táptalajt biztosítanak az újjáépülő bélflóra baktérium közösségének. Ezek a baktériumok jól hasznosuló természetes vitaminokat is termelnek, melyek nélkülözhetetlenek kedvencünk testi sejtjei számára és anyagcsere folyamataik támogatására.

Továbbá fontos az immunrendszer működésének a támogatása létfontosságú, természetes forrásból származó vitaminokkal, melyeket a Multivit Mega C komplex tud biztosítani.

Az immunrendszer másik fontos alapköve a megfelelő vérkeringés és sejtregeneráció, melyet a természetes alapanyagokból származó Krill Omega D3- K2 gél biztosít.

Dr.Molnár Gábor állatorvos

A SUPREME IMMUNITY egészségjavító és immunrendszer erősítő  táplálékkiegészítőket  minden kisállatnak ajánljuk, hogy hosszú, egészséges, vidám élete legyen.